Testimoniale

Teambuilding la Pensiunea Sibiel

Agenţia ne-a sugerat locaţia pentru un teambuilding, pentru care le mulţumesc şi pe această cale, a fost o alegere inspirată. Am fost un grup de 16 persoane şi am petrecut un weekend la Pensiunea Sibiel. Totul a fost perfect, ne-am… Read more „Teambuilding la Pensiunea Sibiel”

Ramona / Timisoara
Iunie 2018

Cea mai bună vacanță într-o perioadă lungă!

Agenția de turism Mondial Holiday a fost minunată! Personalul lor era profesionist și super prietenos. Vlad a avut grijă de toate și a fost mereu disponibil pentru a răspunde la întrebările noastre. Itinerariul a fost bine planificat și ușor de… Read more „Cea mai bună vacanță într-o perioadă lungă!”

Diana Cristea si Marty Jolly /Seattle, WA, USA.
Septembrie-Octombrie 2017

O excursie excelent organizată!

Bună ziua, tocmai am scris despre experiența noastră excelentă cu dumneavoastră și despre călătoria noastră în România. Vă mulțumesc foarte mult pentru o excursie excelent organizată! Suntem foarte mulțumiți! Când vom reveni în România, vă vom contacta din nou cu… Read more „O excursie excelent organizată!”

Henrik O. / Sweeden
August 2017

Minunată experienţă!

Am avut norocul să am o vacanță românească planificată cu Mondial Holiday în 2013. Este într-adevăr un noroc să pot găsi o astfel de companie serioasă. Aveam nevoie de un itinerariu personalizat, iar Aniko și echipa erau mai mult decât… Read more „Minunată experienţă!”

Cristina O. / USA
October 2013

Împărtășiți-ne experiența dvs. în România!

Câmp obligatoriu

Care este numele dvs.?
Care este adresa dvs. de email?
Cand ați călătorit în România?
Ce părere aveți despre noi?