Search
Generic filters

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Mondial Holiday vă pune la dispozitie următoarele modalităţi prin care puteţi achita serviciile rezervate, în funcţie de preferinţele dvs.

1.      Numerar

Plata se poate face direct în numerar la Punctul de lucru al agenţiei Mondial Holiday din  Cluj-Napoca.

2.      Transfer bancar

În cazul în care nu doriţi să vă deplasaţi până la agenţie, sau sunteţi din alt oraş, puteţi efectua plata în conturile agenţiei, deschise la Banca Transilvania, în RON şi EUR.Vă rugam respectuos să treceţi pe OP numărul facturii sau confirmării pentru identificarea şi înregistrarea lor mai uşoară.

3.      Depunere numerar

În cazul în care nu doriţi să vă deplasaţi până la agenţie, sau sunteţi din alt oraş, puteţi efectua plata prin depunere numerar în conturile agenţiei deschise la  Banca Transilvania si ING , în RON şi EUR. Depunerea se poate efectua de la orice filială a Băncii Transilvania. Vă rugam respectuos să treceţi pe OP numărul facturii sau confirmării pentru identificarea şi înregistrarea lor mai uşoară.

4.      Carte de credit prezent sau la distanţă

Acceptăm plata cu carte de credit VISA si Mastercard , atât in EUR cât şi în RON, la Punctul de lucru al agenţiei Mondial Holiday din  Cluj-Napoca sau prin tranzacţie motto ( la distanţă).

5.     !NOU!  PLATĂ PRIN LINK DE PLATĂ

Plățile de la distanță sunt acum mai ușoare ca niciodată! Vă generăm un link de plată in RON în câteva secunde iar dvs plătiţi din confortul casei, suma aferentă, într-un mod securizat prin intermediul Quick Pay by Viva Wallet.

NOU!! Linkul de plată prin Viva Wallet, este valabil şi în cazul cardurilor de vacanţă emise de SODEXO, EDENRED, CHEQUE DEJEUNER.