Search
Generic filters

DESPRE NOI

Mondial Holiday, agenția noastră de turism a devenit ceea ce este astăzi în peste 15 ani de activitate și experiențe în domeniul călătoriilor. În acești ani am învățat și am crescut alături de cei care au călătorit împreună cu noi. Știm că fiecare turist este o personalitate unică în interesele, pasiunile și căutările sale.

Înainte să vă propună o călătorie, un itinerariu, o experiență de viață, agenția noastră dorește să vă cunoască și astfel, să putem personaliza oferta noastră. Pentru aceasta ne documentăm, gândim trasee și descoperim oameni și locuri inedite într-o lume în continuă transformare.

Romania Holiday este proiectul nostru de suflet! Deschidem pentru pasionații de călătorii ușile unei Românii plină de potențialități. Pentru turismul rural, cultural, spiritual, gastronomic, de aventură, țara noastră este un loc cu nebănuite resurse, unice în Europa și în lume! Prin acest website,  dorim să venim în ajutorul  Dvs. cu informații utile, practice și de suflet, despre regiunile țării noastre frumoase, respectiv cu câteva idei de cazare și trasee turistice. Aceste cazări și programe le-am selectat bazându-ne pe experiențele proprii, respectiv ale turiștilor noștri dragi. Dorim să le mulțumim și pe această cale pentru feedback-urile lor valoroase!

Dacă nu regăsiți însă printre ofertele existente pe site ceea ce vi s-ar potrivi cel mai bine, nu ezitați să ne trimiteți o solicitare și în maxim 24 de ore revenim cu cotații personalizate.

CĂLĂTORII ÎN ALTE ȚĂRI

Dacă vă interesează călătorii și în afara țării, vă invităm să vizitați site-ul nostru

Acțiunile vorbesc pentru sine, așa că vă invităm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a demonstra că pasiunea noastră poate face minuni!