de la 38.00
 pers / noapte
 • Descriere generală
 • Ce puteți vizita în zonă
 • Tariful include
 • Tariful nu include

 Locație

Pensiunea Torres este un refugiu plăcut în mijlocul naturii, situat în apropierea frumosului oraș Poiana Brașov din România. Cu vedere la munți și acces ușor la numeroase trasee de drumeție și pârtii de schi, Pensiunea Torres este punctul de plecare ideal pentru explorarea frumuseții naturale a zonei.

Poiana Brașov, situată în inima Munților Carpați, este o destinație montană fermecătoare în România. Cu peisaje pitorești, pârtii perfecte pentru schi și snowboard în sezonul rece și trasee de drumeție în natură în sezonul cald, Poiana Brașov atrage atât iubitorii de aventură, cât și pe cei în căutare de relaxare în mijlocul naturii.

Torres se află în Poiana Braşov, la 10 km de Dino Parc, 11 km de The Black Tower și la 12 km de Strada Sforii. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, situat la 24 km de Torres Poiana.

Torres Poiana este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Poiana Brasov, aflandu-se la mica distanta de partiile de ski, de zonele de agrement si de multe puncte atractive cat si restaurante, cea mai cunoscuta partie este, Partia Bradul – pentru incepatori, si se afla la doar 200 de metri distanta de noi iar pentru cei cu experienta se afla in imediata apropiere si partiile: Partia Sulinar – de dificultate medie si Partia Lupului – de dificultate ridicata

Facilițăți

Pensiunea dispune de spații de relaxare interioare și exterioare, unde oaspeții se pot destinde și bucura de momente de liniște și confort.

Pensiunea oferă acces facil la numeroase activități în aer liber, cum ar fi drumeții montane, schi sau snowboard în sezonul rece și plimbări cu bicicleta în timpul verii. Personalul pensiunii poate oferi informații și recomandări pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de frumusețea naturală a zonei.

Alt serviciu suplimentar este posibilitatea de a organiza diverse activități și excursii în zona înconjurătoare, alături de transferuri către atracțiile locale.

Camere

Camerele pensiunii sunt amenajate cu atenție și oferă un ambient plăcut și relaxant, fiecare fiind dotată cu facilități moderne pentru a asigura confortul maxim al oaspeților. Fiecare unitate de la această pensiune de 5 stele oferă WiFi gratuit și vedere la munte.

Masă

Restaurant tradițional oferă bucate delicioase din bucătăria tradițională românească. Mâncărurile proaspete și gustoase sunt pregătite cu atenție de bucătari experimentați, oferind o experiență culinară autentică.

 Turiștii pot face cu ușurință incursiuni la obiectivele turistice din zonă precum, Brașovul istoric la poalele rezervației Muntelui Tâmpa, zona istorică a Brașovului cât și Cetatea Risnov, Peștera Valea Cetății, Cheile Risnoavei, Castelul Bran.

 • 1 noapte de cazare, loc în cameră dublă cu mic dejun inclus
 • Wifi, parcare
 • Excursii opționale
 • Transport
 • Transfer de la/ către aeroport – la cerere contra cost
 • ASIGURARE STORNO GENERALI
 • Orice alt serviciu care nu este menționat la tariful include