Search
Generic filters

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site

Site-ul vă este oferit de SC Mondial Air SRL, cu sediul  social în Cluj -Napoca, Str Teodor Mihali nr 62,  România.

S.C. Mondial Air S.R.L. a creat Site-ul pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui Site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea  Termenilor si condiţiilor de utilizare detaliate mai jos.

Informaţiile publicate pe Site

SC Mondial Air SRL oferă prin intermediul Site-ului informaţii cu titlu general, cu scop consultativ. Agenţia va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest Site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, SC Mondial Air SRL isi rezervă dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest Site reprezintă proprietatea intelectuală a SC. Mondial Air SRL.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe Site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.

Legături către alte Site-uri

Acest Site poate conţine legături către alte pagini web externe şi operate de alte părţi implicate.

SC Mondial Air SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web şi nu îşi asumă nici o responsabilitate în legatură cu acurateţea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părţilor implicate.

Newsletter

Puteţi subscrie la newsletter-ul  care va fi trimis către adresa dumneavoastră de e-mail şi va include noutăţi şi oferte speciale precum şi alte informaţii.

Protejarea informaţiei

SC Mondial Air SRL respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest Site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta agenţia şi cum vor fi acestea folosite.

Legislaţie şi jurisdicţie – drept aplicabil

Prezentele condiţii de utilizare a site-ului SC Mondial Air SRL, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni si condiţii de utilizare a site-ului sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea Site-ului se supun dreptului intern român.

Modificări ale Termenilor şi condiţiilor

SC Mondial Air SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii şi condiţiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă catre utilizatori.